Standards

Ruby Port

Ruby Port
Ruby Port

Ruby port is de traditionele stijl van port, met de nadruk op fruit. Al jaen lang is de kwaliteit van deze Burmester ruby consequent gelijk gebleven en daarom geroemd. De wijn wordt klassiek gevinifieerd en na versterking 3 jaar in grote vaten gerijpt. Daardoor wordt de wijn zachter en complexer zonder zijn frisse en intens fruitige karakter en robijnrode kleur te verliezen.


Tawny Port

Tawny Port
Tawny Port

Een klassieke port. Deze Tawny Port wordt voor 4 jaar op houten vaten gerijpt. Het is een consistente mix van verschillende jaargangen die resulteert tot de meest populaire Port stijl.

 


Witte Port

Witte Port
Witte Port

Burmester white port is een zeer plezierige witte port, gemaakt van diverse druivenrassen, de smaak is elegant zoet en heeft ook een fijn droge toets, gekoeld geserveerd, zeer geschikt als aperitief of bij smaakvolle hapjes.

 


Extra droge Witte Port

Extra droge Witte Port
Extra droge Witte Port

Geproduceerd  van uitsluitend witte druiven. Deze wijn wordt verkregen door het mengen van wijnen uit verschillende oogstjaren. De port wordt in eerste instantie gerijpt in roestvrijstalen vaten om haar fruitige en vrouwelijk karakter te behouden en wordt na 3 jaar geblend. Een droge witte port wordt verkregen door de alcohol pas toe te voegen nadat alle natuurlijke suiker is vergist.